KAN KUN KØD VÆRE SUNDT?

Åbningsreception i Det Grønlandske Hus optil Food Festival 2016
Program

Velkomst
Jørn Holbech, dir. Det Grønlandske Hus i Aarhus

Kan bakterier i maven på folk i Grønland, som traditionelt har levet af kød, give os et nyt svar på sundhed? Og kan disse bakterier være med til at danne grundlaget for ny bæredygtig industri i Grønland?
Aviaja Lyberth Hauptman, Ph.D.-studerende i mikrobiologi og genetik DTU

Grønland bobler af ideer, nye virksomheder og erhvervsforskning med globale perspektiver. For at åbne døren til dette har vi startet Nukiga, som bl.a. vil stå for en erhvervsmesse, som planlægges afholdt i 2017.
Anders Günzel-Jensen, konsulent & erhvervsansvarligt medlem af styregruppen for Nukiga

Nukiga er Det Grønlandske Hus i Aarhus’  initiativ til at sætte fokus på mange af de nye grønlandske kunstnere, forfattere, iværksættere og musikere.
Michael Skaarup, kulturansvarligt medlem af styregruppen for Nukiga

Det Grønlandske gourmet køkken er i rivende udvikling. Smagsprøver med bobler til, og historierne bag håndværket præsenteres ved en af Grønlands førende kokke
Inunnguaq Hegelund, kåret til Grønlands bedste kok 3 gange