Foreningen NUKIGAs privatlivspolitik

Vi er forpligtet til at beskytte alle personlige oplysninger, du giver os i forbindelse med din registrering til eks. medlemskab, nyhedsbreve eller en aktivitet, som vi arrangerer. Følgende erklæringer beskriver, hvad vi gør med dine data og hvor længe vi gemmer dem. Du er derfor fuldt informeret, før du sender dine personlige oplysninger til registrering hos os.

Foreningens dataansvarlige 

Databehandler er Foreningen NUKIGA, Egebæksvej 14, 8270 Højbjerg, tlf.: +45 21251587, mail: mla@nukiga.dk.  

Det juridiske ansvar for behandling af personoplysninger er i Foreningen NUKIGA placeret hos bestyrelsen og direktionen. 

Foreningen NUKIGA behandler personoplysninger med følgende formål:

  • Varetagelse af medlems-, sponsor- og netværksforhold, herunder aktiviteter, kommunikation, medlemsmøder, generalforsamlinger og kontingentopkrævning.
  • Håndtering af deltagere til konferencer, netværksmøder og andre events og aktiviteter. 
  • Registrering af modtagere af nyhedsbreve. 
  • Administration af foreningens eksterne relationer, herunder f.eks. indberetning til styrelser, kommuner, sponsorer og fonde eller andre aktører.
  • Udbetaling af løn, godtgørelser og skatteindberetning for foreningens ansatte.

 

Andre tredjeparter, der muligvis vil få adgang til dine personlige oplysninger 

Dine data vil blive delt med tredjeparter, som vi samarbejder med i forbindelse med aktiviteter. Disse vil blandt andet omfatte: 

  • Place2Book (tilmeldingsmodul)
  • Mailchimp (nyhedsbreve)
  • ReallySimpleSystem (CRM-system)

 

Personoplysningernes karakter 

Foreningen NUKIGA behandler følgende personoplysninger:  

Navn, mailadresse, telefon og adresse. Herudover gælder for virksomheder og organisationer: Virksomhedens eller organisationens navn.   

Herudover behandler Foreningen NUKIGA CPR-numre på foreningens ansatte, frivillige og bestyrelsesmedlemmer. 

 

Hvem behandler vi oplysninger om
  • Medlemmer
  • Sponsorer og samarbejdspartnere 
  • Ansatte og frivillige
  • Bestyrelsesmedlemmer

 

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver kun almindelige personoplysninger om medlemmer, frivillige og personale m.m., når vi har en legitim interesse eller skal overholde lovgivningen.

 

Sletning af personoplysninger

Vi opbevarer almindelige personoplysninger på medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere, indtil medlemskabets eller samarbejdsaftalen ophører.  

 Vi opbevarer almindelige personoplysninger på modtagere af Foreningen NUKIGAs nyhedsbreve, indtil modtageren ikke ønsker at modtage nyhedsbreve længere enten ved at afmelde nyhedsbrevet via nyhedsbrevsmodulet eller ved skriftlig henvendelse til Foreningen NUKIGA. 

CPR-nummer indeholdt i bogføringsmateriale gemmes i 5 år fra regnskabsårets udløb  

Ifm. tilmelding til konferencer og andre aktiviteter arrangeret af Foreningen NUKIGA opbevares de personlige data af Foreningen NUKIGA  i op til 12 måneder efter afslutning af konferencen eller så længe, der eksisterer evt. åbne fakturaer eller uafklarede forhold.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer alle personoplysninger på foreningens pc’er, som er beskyttet af password. Vi har sikkerhedskode på vores computer og mobile enheder. 

 

Opfyldelse af lovens krav vedr. datasikkerhed 

Vi kontakter Datatilsynet og evt. politiet, hvis alle eller nogle af personoplysninger bliver stjålet, hacket eller på anden måde kompromitteret,

 

Beskyttelse af persondata 

Vores IT-system har ikke en automatisk slettefunktion, så vi gennemgår løbende oplysningerne manuelt.   

 

Din ret til at blive “glemt” 
  1. Du har til hver en tid, retten til at trække dit samtykke tilbage. 
  2. Du har til hver en tid retten til at spørge om dine personlige oplysninger. Du er berettiget til at modtage en udskrift af dine personoplysninger, som vi behandler. Dette koster dig ikke noget. Anmodninger om sådanne udskrifter skal fremsendes skriftligt til Foreningen NUKIGA. Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, postadresse, telefonnummer og e-mailadresse. Udskriften sendes til din registrerede adresse senest 2 uger efter, vi har modtaget din anmodning. Hyppigheden af, hvor ofte du er berettiget til at modtage sådanne udskrifter kan variere, afhængigt af, hvor du er bosiddende. 
  3. Du har ret til at få slettet/anonymiseret de personoplysninger vi har registreret om dig i forbindelse med din deltagelse i aktiviteter eller ifm. medlemsskab eller nyhedsbreve, der er håndteret af Foreningen NUKIGA. Ønsker du dette, fjerner vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Foreningen NUKIGA vil på din anmodning, eller såfremt vi bliver opmærksomme herpå, ændre eller slette ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger. 

 

Skulle du have spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at skrive til: mla@nukiga.dk