Kreativ og velskrivende SoMe-formidler med salgserfaring 

Kan du levere involverende og engagerende kommunikation på vores hjemmeside, via nyhedsbreve, blogs, online communities og via vores SoMe-kanaler? Kan du tænke strategisk, og brænder du for sociale medier og online formidling om Grønland, Rigsfællesskabet og Nordatlanten? Så er det her måske jobbet for dig! 

 

Ambitioner og udvikling hos Foreningen NUKIGA

Du vil indgå i et lille dynamisk team med højt til loftet. Som organisation har vi store ambitioner om at mindske de geografiske afstande i Rigsfællesskabet med online partnerskaber, mentorordninger og videndeling i vores virtuelle væksthus samt gennem kulturevents og fortællinger fra det moderne Grønland.

I det virtuelle væksthus gennemfører vi aktiviteter, der styrker iværksættere og små virksomheders kompetencer og muligheder for vækst ved at facilitere nye partnerskaber og samarbejde på tværs af sektorer, kompetencer og grænser. Vi har særligt fokus på iværksættere i Grønland.

Herudover arbejder vi med at øge kendskabet til og styrke sammenhængskraften i Rigsfællesskabet ved at formidle kultur fra Grønland gennem en række fysiske og online events som koncerter, interviews, udstillinger m.m..

 

Dine arbejdsopgaver

  • Udvikling af indhold til NUKIGAs SoMe-kanaler (Facebook, LinkedIn og Instagram) 
  • Kommunikation via nyhedsbreve og mails ink. opbygning af maillister og opsætning af mail flows
  • Produktion af tekster til hjemmesider 
  • Opbygning og vedligehold af NUKIGAs online communities 
  • Udvikling og implementering af kommunikations- og salgsstrategier 

Herudover skal du være indstillet på også at løse opgaver med at planlægge og afvikle kulturevents – både online og fysisk.

 

Hvem er du?

Du er en god kollega, der har erfaring med at arbejde professionelt med sociale medier. Du har en uddannelse inden for kommunikation eller markedsføring, og du er god til at formulere dig og engagere et online publikum. Du er struktureret og kan bevare overblikket i travle perioder, og du har god sans for udvikling af online kommunikations- og salgsstrategier. At du har god kendskab til grønlandske forhold er en fordel, men ikke et krav. Du er velformuleret på dansk og engelsk i både skrift og tale. 

 

Ansættelsesforhold

Stillingen er tidsbegrænset og udløber ved udgangen af 2022. Dog med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 30 timer ugentlig. 

Arbejdsstedet er Filmbyen 4, 5. sal, 8000 Aarhus C. 

 

Ansøgningsfrist

Den 29. januar 2021 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 

Ansættelsesdato

Hurtigst muligt. 

Send ansøgning på max. 1 side samt cv til info@nukiga.dk.
 
Har du nogle spørgsmål til jobopslaget, er du velkommen til at kontakte direktør Morten Larsen: +45 21251587 / mla@nukiga.dk