14. december

“TAAMA” – afsted det går hen over isen.

Mød tvillingesøstrene Francesca og Stella som lever af at være hundeslædeførere! 

Her fortæller de om, hvordan de er vokset op med hundene og ikke kunne forestille sig, at lavet andet end at arbejde med hundene.

Julehilsen fra Visit Greenland

Glædelig jul og tak for 60 flyvende år

Vi er ikke verdens største, nationale luftfartsselskab. Nærmere et af de mindste. Men vingefanget og ambitionerne er store. Og vi er stolte af vores historie og den præstation, det er at binde Grønland sammen året rundt. Det har vi nu gjort i 60 år og 2020 er med alle sine facetter også vores jubilæumsår.

Amerikanerne kalder det et »home away from home«, når de beskriver et sted, hvor de ikke er hjemme, men føler sig det. Sådan skal det også være hos os. Når du sætter dig i sædet, skal det føles trygt, hyggeligt og helst, som det plejer. Det ved vi, at vores passagerer sætter pris på. Men sommetider skal I også udfordres lidt! Gennem årene har vi blandt andet justeret billethåndteringen, servicen og givet underholdningen et digitalt boost for at levere en optimal og moderne flyveoplevelse.

Uden vores trofaste kunder – alle jer! – er Air Greenland selvsagt ingenting. Tak for 60 fantastisk flyvende år – vi glæder os til de næste 60 og glædelig jul.

Jacob Nitter Sørensen

Adm. Direktør

NUKIGA julekalender

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle 24 låger direkte i din indbakke