1. december

Sang-koncentration ved flyglet … 🎶 

Mine døtre, Malia Pipaluk og Sophia Nûno er – udover nogle stærke unikke personligheder – nogle skønne sangerinder, som har en del kor-erfaring efterhånden, både på scenen og i studiet. De er lige startet med at synge som solister på et indspilnings projekt og skriver derudover også egne sange. Jeg siger det ligeud uden omsvøb – de synger skidegodt ! Særligt i genrerne singer/song , folk-rock, soul, pop, jazz. Her synger vi trestemmigt Innocense, et af mine numre, som de får til at lyde bedre, end når jeg selv synger det.
Hvad er federe end, når ens voksne børn gider at lave noget sjovt sammen med deres forældre ? Behøver jeg at nævne noget som helst om, hvor meget det fryder mit moderhjerte … ❤️ 🎶.

NUKIGA julekalender

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle 24 låger direkte i din indbakke