3. december

En varm julehilsen fra Aaja Chemnitz Larsen, Folketingsmedlem for IA.

Glædelig jul fra INI 

INI betyder bolig på grønlandsk, og vi har i over 25 år administreret almennyttige boliger for Selvstyret og kommunerne. En god bolig er en stor del af det fundament, der skaber udgangspunktet for et godt liv. Så vi gør os umage for at give vores lejere de bedst mulige rammer under de vilkår, vi har.

Vi arbejder målrettet på boligsocial indsats, blandt andet støttet af FNs verdensmål om bæredygtige byer og lokalsamfund. I praksis sker det ved at engagere lejerne i medbestemmelse og indflydelse i deres boligafdelinger, ligesom vi har søsat et pilotprojekt om børnedemokrati, for at få de yngre lejeres ønsker og holdninger aktivt ind i afdelingerne.

INI har de sidste par år fået etableret en national økonomirådgivningsfunktion, der hjælpe lejere med økonomiske udfordringer, i et tæt samarbejde med kommunerne og pengeinstitutterne. Også her er der et boligsocialt perspektiv, da disse udfordringer ofte hænger sammen med andre årsager. På det område arbejder vi sammen med det nationale misbrugscenter, for bedst muligt at kunne støtte vores lejere.

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul. 

Henrik Rafn, administrerende direktør i INI A/S

NUKIGA julekalender

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle 24 låger direkte i din indbakke