4. december

I virkeligheden findes al den her viden og kundskab i hjemmene, og det er der, historierne er.

Anne Nivika Grødem, Business development manager i Sermersooq Erhverv

Vi har råvarerne lige uden for døren, en super unik madkultur og en spændende storytelling. Hvorfor har vi ikke en hel afdeling med lokalproducerede fødevarer på hylderne?

Anne Nivika Grødem, Business development manager i Sermersooq Erhverv

Jeg har arbejdet med madkultur og fødevarer de seneste 10 år, og jeg synes, at potentialet er enormt stort! Det er bare nogle, der skal rykke på det. Og det skal vi være rigtig mange, der gør.

Anne Nivika Grødem, Business development manager i Sermersooq Erhverv

Hvad er det særlige ved grønlandsk madkultur, og hvordan arbejder man i Grønland gennem fødevareiværksætteri på at få flere lokalt producerede fødevarer på hylderne? Bliv klogere på det og meget mere, når Anne Nivika Grødem tager dig med på en spændende rejse ind i det grønlandske køkken.

Anne Nivika Grødem er født i Ilulissat og bor og arbejder i dag i Nuuk. Hun er business development manager i Sermersooq Erhverv driver bl.a. NERISA, som er en fødevaresammenslutning med over 70 medlemmer, med det formål at skabe fødevareinnovation i fødevaresektoren i Grønland. Hun har været med til at skabe et madlaboratorium – FoodLab – hvor man bl.a. som fødevareiværksætter kan eksperimentere med nye produkter.

Herudover er Anne Nivika også selv iværksætter med en lang række kreative projekter og kogebøger bag sig. 

Læs mere om Anne og de forskellige aktiviteter her: 

https://www.nivika.gl/
https://www.nerisa.gl/
https://foodlab.gl/